SWEA Dallas

10-11 sept: skolstart på Svenska Skolan @Ericsson

Svenska Skolan i Dallas är en av SWEA Dallas samarbetspartners, så vi gör gärna reklam för deras verksamhet!

Svenska Skolan i Dallas: Dags att anmäla till höstterminen!

Nu är det dags att skicka in din anmälan för ditt/dina barn till Svenska Skolan i Dallas för höstterminen!

Svenska Skolan i Dallas erbjuder kompletterande undervisning i svenska för barn med minst en svensk förälder och där familjen dagligen använder det svenska språket. Skolans verksamhet bedrivs i enlighet med skolverkets kursplan för kompletterade svenskundervisning. Svenska Skolans verksamhet har som syfte att upprätthålla och utveckla barnens kunskaper inom svenska språket, svenskt samhälle och kultur samt att stärka barnens identitet. Vi strävar efter att den svenska skolan ska vara både rolig och lärorik samt en mötesplats för svensktalade barn.

Lektioner för barn mellan 6 – 11 år hålls måndagar mellan kl. 17 – 19 på Ericsson i Plano och för barn 12 år och uppåt varannan/var tredje söndagseftermiddag (vi återkommer med exakta tider och plats).

Höstterminen börjar söndag den 10 september för +12-åringarna och måndag den 11 september för 6-11-åringarna. Se mer information på hemsidan, där du även fyller i en anmälan!

Varmt välkommen till Svenska Skolan!

http://www.svenskaskolandfw.org/

 

Vi söker just nu fler lärare till Svenska Skolan i Dallas!

Skulle du tycka det vore roligt att lära ut svenska och arbeta med barn? Vi söker nu fler lärare till undervisning för barn mellan 6 – 11 år, som bedrivs en kväll i veckan mellan kl 17 – 19.

Är du intresserad, så skicka ett email till nedanstående adress med din intresseanmälan, så kontaktar vi dig!

info(Replace this parenthesis with the @ sign)svenskaskolandfw.org