Network Menu

MAME och OAME RM 2018 i Dallas

   

27-30 september 2018 i Dallas, Texas.


Inlägg av  Carola Liljegren, SWEA Dallas Ordförande

Kära Dallas Sweor,

Tack alla ni som kom till MAME & OAME regionmöte i helgen och deltog på något eller några av mötets aktiviteter som erbjöds, hoppas att ni hade en rolig och lärorik upplevelse samt lärde känna Sweor från andra avdelningar.

Vi hade underbara dagar tillsammans med Sweor från mellan och östra Amerika som gästade oss här i Dallas. De flesta hitresande bodde på det anrika Magnolia Hotel på Commerce Street i Dallas downtown, där vi också hade våra möten och workshop.

För er som inte kunde vara med så berättar jag här lite om vad som hände under regionmötets fyra dagar.

 


Text: Anna Bergström, Ordförande för region MAME och medlem i SWEA Denver
Från: SWEA Nytt i SWEA Land

“…Det sorlar. Det stimmar. Energinivån ökar ju närmare rummet jag kommer. Annat pågår också på hotellet men jag vet vart jag är på väg. Det är ofelaktigt SWEAs rum på Hotel Magnolia jag dras till. Det är speciellt när Sweor i alla åldrar träffas “live”. Det är regionmöte och vi börjar med mingel och träffa nya och gamla vänner samt dem som vi endast träffat digitalt eller via Skype. Förväntan över de kommande dagarna känns i luften. Jag blir välkomnad med en gång, tilfrågad om jag vill ha mat och dryck innan det försvinner för jag är sen från flyget. Jag blir introducerad för nya Sweor och erbjuden att köpa lotter till de fina vinsterna varje avdelning har skänkt! Får en namnlapp och välkomstpåse, program och ett otroligt varmt bemötande. Vet att de andra som redan är där har haft samma fina erfarenhet inklusive de som gick på stadsvandringen innan…..”

Läs hela artikel här

 Aktiviteter:

⇒Dagsprogram
– utflykter och restaurangbesök
⇒Hotell & Transport
– Magnolia Hotel
⇒SWEA MAME & OAME förmöte 28 september – endast för avdelnings och region ordföranden.

⇒SWEA MAME & OAME årsmöte 28 september – samtliga medlemmar är välkomna.

⇒Western Fest 29 september – alla Sweor är välkomna till Fort Worth (Rodeo, Middag, Dans).
⇒Talare & Workshop 29 september – alla Sweor är välkomna att delta! Extended DISC analys och föreläsning med Cindy Mitchell. Vägen till FN, Manhattan och SWEA New York med Lisa Laskaridis.