Välkommen till SWEA Dallas!

Vänskap, Gemenskap, Samhörighet

SWEA Dallas har drygt 80 medlemmar och vi anordnar olika evenemang, både för familj och allmänhet såsom semlor i februari, Valborgsfirande, midsommar och julbasar med luciatåg. Däremellan anordnar vi allt från lunchträffar till After Work m.m.

SWEA Dallas är en förening för svensktalande kvinnor som bor i Dallas och i omkring, under längre eller kortare tid. Vi kan ge dig tips och råd att etablera sig och få veta hur saker och ting fungerar här.

Ett medlemskap i SWEA ger en stark samhörighet med andra kvinnor med liknande erfarenheter i ett unikt internationellt kvinnligt nätverk!

Under fliken Engagemang hittar du alla våra olika grupper. Välkommen att komma med!

Vi hjälper varandra vid behov, utbyter erfarenheter och har trevligt ihop.

Är du nyinflyttad? Du har kanske bott här länge men inte haft kontakt med SWEA tidigare? Eller du kanske har varit medlem tidigare men valt att lägga medlemskapet vilande. Oavsett din bakgrund så är du hjärtligt välkommen till vår gemenskap. Hör av dig till oss så berättar vi mer. Du är självklart välkommen att komma och prova på första event, även utan att vara medlem, om du vill.

SWEA är en global ideell organisation för svensktalande kvinnor över 18 år världen över och har som syfte att främja svenska språket samt svensk kultur och tradition.

Hur du gör för att bli medlem kan du läsa under Medlemskap

Vi finns på Facebook och på Instagram för de som vill följa oss där. Som medlem får du möjlighet att bli medlem i vår privat Facebook group.

Välkommen att höra av dig till någon av oss i styrelsen om du saknar något, har någon idé eller kanske bara vill prata och fika!

Hälsningar,
SWEA Dallas styrelse.